Hur är det ens möjligt att bli förvånad?


Tydligen är det goda folket på Kanal 5 hemskt besvikna över de dåliga tittarsiffrorna som senaste dokusåpan "Den rätte för Rosing" har haft. Första avsnittets usla siffror skylldes på förlovningen (ja, förlovningen med stort F, ni vet, den där prinsessan och han gymkillen... ni kanske har hört talas om dem i kvällspressen?). Och andra avsnittes låga siffror skylldes på... hmm, nej men hoppsan, den här veckan fanns visst inget att skylla på. Se där!

–  Vi har kanske haft för höga förväntningar, sa Dan Panas till Resumé.

Kanske?

Hur kunde de ha några förväntningar över huvud taget? Hela programidén är ju fasansfull. Hur gick tänket?

–  Hörrni, nu måste vi hitta på något bra som är billigt att producera och som lockar tittare. Vad sägs om att ta en avdankad dokutjej som vill synas i tv-rutan mer än allt, få några losers till killar att stå och proklamera att hon är Sveriges snyggaste tjej och sedan be alla låtsas att de blir jättekära. Vad sägs om Linda Rosing? Hon är ju het och allmänintresset är ju enormt sedan hon var med i Big Brother för en miljard år sedan. Vi låter henne blogga på sajten, har med henne i "Sanningens ögonblick" och pushar henne stenhårt i varje reklampaus. Jag tror vi har en vinnare.

–  Ehh, men har hon inte redan en pojkvän?

–  Äsch. Vi snackar ju om realiiiityyy här. Inget behöver ju vara på riktigt.

Jag menar, hallå? Linda Rosing? Jag tycker att valet av huvudperson är tillräckligt för att förstå att detta inte skulle gå hem i stugorna. Inget ont om Linda, men hon är ju en smula... överexponerad. Vi har redan sett henne överallt. Vi vill inte se mer. Sorry!

Kommentarer
Postat av: fru hjelm

Kramelikram! Jag addar på bloglovin.

2009-03-04 @ 20:47:28
Postat av: Sanna R

Jag instämmer hela konceptet med att dejta i TV känns rätt gammalt. Dags för något nytt och spännande på TV

2009-03-04 @ 21:20:31
URL: http://www.saannis.blogg,se
Postat av: Elisabeth

Hej! Vad kul, verkar ha hittat en nu bra blogg att följa. Keep up the good work!

2009-03-04 @ 21:52:02
Postat av: lisa

jag förstår verkligen inte programidéen. den kan ju inte ha varit gjord med hjärtat utan man har nog mer hoppats på att slisk, rykten och pinsamheter skulle dra tittare. nu när Rosing verkar ha lugnat ner sig så blir det ju inte så mycket pinsamheter i media, alltså blir programmet bortglömt.

2009-03-04 @ 22:31:43
URL: http://schmut.net
Postat av: frajda

Haha, jag kommer då lätt att sitta bänkad framför varje avsnitt med en kudde framför ansiktet och kika fram! det är så dåligt att man inte kan låta bli helt enkelt :P

2009-03-05 @ 01:45:01
URL: http://www.heavymakeup.blogspot.com/
Postat av: leonie

Programmet rakt igenom är dålig produktion och innehåll.Allt känns fejk tycker jag.

2009-03-05 @ 09:37:48
Postat av: Maria

Man kan fundera på vilken målgrupp som överhuvudtaget skulle vara intressserad av att veta vem Linda Rosing dejtar. Skulle man vara det behöver man nog inte ha ett helt tv-program för det. Det brukar synas på kvällstidningslöpen ändå.

2009-03-05 @ 13:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0